Search Fields

Search Fields

Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Juvenali .
Subject:
 • Letersi e huaj Poezi 
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Shekspir,Uiliam
Subject:
 • Letërsi e huaj Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Hibbert,Reginald
Subject:
 • Histori
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: LACAJ, HENRIK
Subject:
 • Letërsia e Huaj - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Euripidi
Subject:
 • Letërsia e Huaj - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Karadaku, Shefki
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kristo, Llambro
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Jasiqi, Ali
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Sulejmani, Bardhok
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Rela, Josip
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Dhima, Dhimitër
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poema dhe Poezi Satirike
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Aliaj, Tasim
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Pjesë Teatrale
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kacorri, Thoma
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Bubani, Dionis
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi Humoristike
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Godo, Sabri
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Roman
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Agolli, Dritëro
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Artikuj dhe Shënime Kritike
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kule, Vangjel
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Gjoni, Çesk
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Marko, Petro
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kraja, Fadil
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kristo, Stavri
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Novelë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Laze, Hali
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kraja, Fadil
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Komedi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Krasniqi, Sulejman
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Novelë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kukeli, Burhan
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Gjini, Balil
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime dhe Novela
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Dilaveri, Dilaver
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Kritikë