Search Fields

Search Fields

Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Sulejmani, Bardhok
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Musta, Vllasova et al.
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Vjersha dhe Poema
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Ministria e Arsimit dhe Kulturës
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Histori
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Burckhardt, George
Subject:
 • Letërsia e Huaj - Vepra
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Shoshi, Ton, Pali, Zef
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Trebeshina, Kasem
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Paçrami, Fadil
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kacorri, Thoma
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kadiu, Arian
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kanini, Alfred
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Skënderi, Vehbi
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Skënderi, Vehbi
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Skënderi, Vehbi
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Shehu, Agim
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Spahiu, Agim
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Krasniqi, Mark
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Po
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Papa, Loni
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Dramë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Myzyri, Hysni
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Arsimi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Nelaj, Isuf
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Vjersha dhe Poema
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Mulaj, Avni
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Poezi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Laço, Teodor
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Komedi
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Totoni, Mahir
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Gjuha Shqipe 
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Kadare, Ismail
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Folklor
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Spahiu, Rudi
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Cerga, Agim
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Novelë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Cerga, Agim
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Novelë
Type: TEXT
Place: Tiranë
Creator: Bushaka, Gaqo
Subject:
 • Letërsia Shqipe - Tregime